dilluns, 11 de març del 2013

Professional Point 2013 a Tarragona

11/03/2013. Enguany se celebra la tercera edició del Professional Point, una campanya de promoció de la Formació Professional.
L’activitat té lloc a Tarragona de l’11 al 15 de març i consisteix en diferents accions per mostrar l’oferta formativa de Tarragona a tota la població interessada a formar-se.
Entre els actes del 3r Professional Point hi destaquen les xerrades, la fira de la formació professional i les jornades de portes obertes als centres. En aquest esdeveniment participen activament els nostres centres de Formació Professional: INS Comte de Rius, INS F. Vidal i Barraquer, INS Cal.lípolis, Col.legi Mare de Déu del Carme, l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, INS Per Martell, Escola Joan XXIII, Escola Espallargas d’Imatge Personal, INS d’Horticultura i Jardineria de Reus, entre d'altres..
Organitza : Tarragona Impulsa, el servei de l’Ajuntament de Tarragona que desenvolupa tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial

Comparteix