divendres, 14 de novembre del 2014

Premi al projecte "Posa't els monuments a la butxaca" de l'INS Vidal i Barraquer

Dimarts passat es van lliurar els Premis REPSOL a treballs d'investigació i projectes de cicles formatius. L'Institut Vidal i Barraquer va ser guardonat amb el primer premi amb el projecte "POSA'T ELS MONUMENTS A LA BUTXACA" presentat per un grup d'alumnes graduats en la última promoció del CFGS d'Animació Sociocultural tutoritzats per les professores Isabel Gutiérrez i Pilar Figueras. El projecte a comptat també amb la col·laboració de:
- Sr. Xavier Suñé, que des del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès va formar a l'alumnat en els aspectes tècnics.
- A la Sra. Joanna Virgili, que des del Camp d'Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona ens va assessorar en els aspectes didàctics
- Al Sr. Lluís Balart, director del Museu d'Història de Tarragona que en va revisar els textos i les dades
- Al Joan Martínez de l'IMET que es va ocupar de l'edició del fulletó i l'organització de l'Acte de presentació a la Sala d'actes de l'IMET. 

El projecte permet fer tot un seguit d'activitats lúdico-didàctiques (sopes de lletres, endevinalles, relacionar imatges, cercar diferències, mots encreuats...) per conèixer i aprofundir sobre els monuments de la Rambla de Tarragona. S'accedeix a les activitats a partir de la captura de codis QR amb algun dispositiu mòbil (ja sigui smartphome o tablet). Esperem que en un futur els codis QR estiguin instal.lats a cada monument, però de moment els podem capturar des d'un fulletó que l'IMET (Institut Municipal d'Educació) ens ha editat.

Comparteix