dimarts, 31 de maig del 2016

Blog materials projecte Respira i aprèn.

Cris Cosials, que ja fa una pila d'anys que col·labora amb el CRP en la formació del professorat, ens fa arribar la pàgina https://respiraiapren.wordpress.com/ .

Com explica, Respira i aprèn és una proposta que forma part del projecte de Teatre a les Escoles que s’està portant a terme des de l’IMET (Institut Municipal d’Educació de Tarragona) i amb el recolzament del CRP (Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès) en la formació del professorat i l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) en l’elaboració dels materials de treball. Aquesta pàgina web integra tots els recursos creats en una sèrie de seminaris i cursos dedicats al programa “Respira i apren”. Més de 500 mestres han participat en els cursos de formació organitzats pel Centre de Recursos del Tarragonès. En algun d’ells i a través de l’Institut de Ciències d’Educació de la Universitat Rovira i Virgili s’han format diferents grups de treball a partir dels quals s’han creat els recursos que hi ha a la web.. 

A la pàgina, en format blog, hi podeu trobar tota la informació sobre el programa, documentació, materials, dinàmiques, experiències, etc. No deixeu de veure-la, val molt la pena.

Comparteix