dijous, 14 de gener del 2016

Taller gratuït: Anglès a Educació Infantil: "Once upon a time... Story-based English teaching in pre-primary"

El curs 2014-2015, l'escola Cal·lípolis de La Pineda i la URV van engegar un projecte d'innovació per ensenyar l'anglès de forma més activa a l'educació infantil ("Once upon a time... Story-based English teaching in pre-primary"), que va ser emparat per la convocatòria d'Ajuts Pont oferta pel Consell Social de la URV. El seu objectiu era comprovar si es podia ensenyar anglès d'una forma activa, motivadora i efectiva a través de contes (storytelling) i activitats relacionades amb aquests. Aquest curs 2015-2016, el projecte s'ha renovat i ha donat la benvinguda a 3 noves escoles: l'Arrabassada de Tarragona, Centcelles de Constantí i la de Ponts (Lleida). Tots aquests centres es coordinen amb professorat de la menció d'anglès dels graus d'educació de la URV per escollir els contes més adients, per dissenyar les activitats i les propostes didàctiques i per avaluar l'aplicació del projecte.

L'ICE de la URV, organitza el 20 de gener, de les 18.00 a les 20.00 un taller gratuït i obert a tothom on s'explicarà aquest projecte amb més detall. Serà al Saló d'Actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, al Campus Sescelades de la URV (Sant Pere i Sant Pau, Tarragona).

Per a aquesta activitat comptarem amb l'ajuda d'una mestra d'infantil i d'anglès que, a més, és contacontes professional: la Rat Cebrián. 
Per a més informació i per a inscripcions: web del projecte (la inscripció prèvia és necessària)

Comparteix